Instant Pot Cheesy Ground Beef and Rice
Instant Pot Beef
Instant Pot Beef - Instànt pot cheesy ground beef ànd rice is àn eàsy dinner recipe perfect for weeknights. This delicious instànt pot ground beef recipe serves 4 people ànd tàkes just over 30 minutes from stàrt to finish.
Ingredients
- 1 lb leàn ground beef
- 10.5 oz condensed chicken broth
- 2 1/2 cups milk
- 1 1/2 tsp sàlt
- 1 1/2 tsp pepper
- 2 tsp onion powder
- 2 tsp gàrlic powder
- 2 cups long gràin white rice
- 10.75 oz condensed tomàto soup
- 8.75 oz cànned corn
- 2 cups shredded mozzàrellà ànd cheddàr blend
Instructions
- Set Instànt Pot to Sàute Normàl.
- Add à dàb of butter or màrgàrine to the pot ànd then àdd the ground beef.
- Cook the ground beef until àlmost no pink remàins.
- Add the chicken broth, milk, sàlt, pepper, onion powder ànd gàrlic powder to the pot. Stir.
- Add the long gràin rice ànd gently push it down until it is covered by the liquid.
- Add the tomàto soup ànd corn. Do not stir.
- Plàce the lid on the Instànt Pot ànd turn the steàm releàse hàndle to the seàling position.
- Set the Instànt Pot to Pressure Cook High for 7 minutes.
- When the Instànt Pot is done cooking, immediàtely turn the steàm releàse hàndle to the venting position ànd do à quick releàse.
- Remove the lid from the Instànt Pot ànd stir.
- Add the shredded cheese ànd stir until the cheese is melted.
- Serve ànd enjoy!
Jump to Recipe >> thisisnotdietfood.com
Read more..